Partners

 

IR DRS FRANK HORDIJK RA (1965), PARTNER

Frank Hordijk is technisch bedrijfskundige, econoom en registeraccountant. Naast zijn werkzaamheden voor het kantoor is hij (1) mede-directeur van een bureau voor onderzoek, advies en tijdelijk management, (2) toezichthouder en (3) docent op een middelbare school, naast nog (4) de nodige bestuurlijk georienteerde werkzaamheden.

Mobiel 0650-270 673
frank@hklw.org

 

DRS PIETER C.R.W. KOK (1964), PARTNER

Pieter Kok is een zeer ervaren registeraccountant en is daarnaast fiscalist. Naast zijn werkzaamheden voor Hordijk, Kok, Laan & Wabeke, registeraccountants B.V. levert hij fiscale onderzoeks- en adviesdiensten vanuit een eigen praktijk in Utrecht.

Mobiel 0654-291 262
pieter@hklw.org

 

PATRICK LAAN RA (1976), PARTNER

Patrick Laan deed vele jaren relevante praktijkervaring op bij Deloitte en bij een rechtsvoorganger van Hordijk, Kok, Laan & Wabeke, registeraccountants B.V. Hij bedient onze relaties vanuit de filosofie van ons kantoor: doorgaan waar dat kan, maar voor het betere overzicht soms ook bij groen licht even stoppen. Patrick opereert, vanzelfsprekend niet bij relaties van het kantoor, ook als zelfstandig interim-controller (vanuit een eigen praktijk in Bilthoven).

Team

Vanaf links: IT-specialist Gerald Schaapman, partner Patrick Laan, partner Frank Hordijk, office-manager Edith Aalbersberg, partner Pieter Kok, controleleider Stefan Romeijn, uitvoerend collega Stef de Rooij, compliance-adviseur Arnout van Kempen en aanstaand partner Gert-Jan Jordaan. Op de foto ontbreekt controleleider Martijn van Duivendijk.