Partners

 

IR DRS FRANK HORDIJK RA (1965), PARTNER

Frank Hordijk is technisch bedrijfskundige, econoom en registeraccountant. Naast zijn werkzaamheden voor het kantoor is hij (1) mede-directeur van een bureau voor onderzoek, advies en tijdelijk management, (2) toezichthouder en (3) docent op een middelbare school, naast nog (4) de nodige bestuurlijk georienteerde werkzaamheden.

Mobiel 0650-270 673
frank@hklw.org

 

DRS PIETER C.R.W. KOK RA (1964), PARTNER

Pieter Kok is een zeer ervaren registeraccountant en is daarnaast fiscalist. Naast zijn werkzaamheden voor Hordijk, Kok, Laan & Wabeke, registeraccountants B.V. levert hij fiscale onderzoeks- en adviesdiensten vanuit een eigen praktijk in Loenen (aan de Vecht).

Mobiel 0654-291 262
pieter@hklw.org

 

PATRICK LAAN RA (1976), PARTNER

Patrick Laan deed vele jaren relevante praktijkervaring op bij Deloitte en bij een rechtsvoorganger van Hordijk, Kok, Laan & Wabeke, registeraccountants B.V. Hij bedient onze relaties vanuit de filosofie van ons kantoor: doorgaan waar dat kan, maar voor het betere overzicht soms ook bij groen licht even stoppen. Patrick opereert, vanzelfsprekend niet bij relaties van het kantoor, ook als zelfstandig interim-controller (vanuit een eigen praktijk in Bilthoven).

Mobiel 0646-082 072
patrick@hklw.org

 

DRS GERT-JAN JORDAAN RA (1971), PARTNER

Gert-Jan is allround registeraccountant, met een sterk profiel op verslaggevingsvraagstukken (nationaal en internationaal) en compliance-aangelegenheden. Hij heeft brede controle- en advieservaring, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties die zijn gericht op social profit. Gert-Jan is buiten ons kantoor zeer actief als docent en examinator (Nyenrode en Erasmus) en is lid van de Raad voor de Jaarverslaggeving.

Mobiel 0642 – 221 014
gert-jan@hklw.org

Team

Het team van Hordijk, Kok, Laan & Wabeke, registeraccountants B.V. bestaat, naast de vier partners en meerdere uitvoerend medewerkers, uit office-manager Edith Aalbersberg, IT-specialist Gerald Schaapman, opdrachtleiders Roberto Ramsahai, Martijn van Duivendijk en Trinette Wolswijk en extern compliance-adviseur Arnout van Kempen (zie hieronder).

Edith Aalbersberg

Martijn van Duivendijk

Gerald Schaapman

Trinette Wolswijk

Roberto Ramsahai

Arnout van Kempen