Partners

 

IR DRS FRANK HORDIJK RA (1965), PARTNER

Frank Hordijk is technisch bedrijfskundige, econoom en registeraccountant. Naast zijn werkzaamheden voor het kantoor is hij (1) mede-directeur van een bureau voor onderzoek, advies en tijdelijk management, (2) toezichthouder en (3) docent op een middelbare school, naast nog (4) de nodige bestuurlijk georienteerde werkzaamheden.

Mobiel 0650-270 673
frank@hklw.org

 

DRS PIETER C.R.W. KOK RA (1964), PARTNER

Pieter Kok is een zeer ervaren registeraccountant en is daarnaast fiscalist. Naast zijn werkzaamheden voor Hordijk, Kok, Laan & Wabeke, registeraccountants B.V. levert hij fiscale onderzoeks- en adviesdiensten vanuit een eigen praktijk in Loenen (aan de Vecht).

Mobiel 0654-291 262
pieter@hklw.org

 

PATRICK LAAN RA (1976), PARTNER

Patrick Laan deed vele jaren relevante praktijkervaring op bij Deloitte en bij een rechtsvoorganger van Hordijk, Kok, Laan & Wabeke, registeraccountants B.V. Hij bedient onze relaties vanuit de filosofie van ons kantoor: doorgaan waar dat kan, maar voor het betere overzicht soms ook bij groen licht even stoppen. Patrick opereert, vanzelfsprekend niet bij relaties van het kantoor, ook als zelfstandig interim-controller (vanuit een eigen praktijk in Bilthoven).

Mobiel 0646-082 072
patrick@hklw.org

 

DRS GERT-JAN JORDAAN RA (1971), PARTNER

Gert-Jan is allround registeraccountant, met een sterk profiel op verslaggevingsvraagstukken (nationaal en internationaal) en compliance-aangelegenheden. Hij heeft brede controle- en advieservaring, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties die zijn gericht op social profit. Gert-Jan is buiten ons kantoor zeer actief als docent en examinator (Nyenrode en Erasmus) en is lid van de Raad voor de Jaarverslaggeving.

Mobiel 0642 – 221 014
gert-jan@hklw.org

Team

Het team van Hordijk, Kok, Laan & Wabeke, registeraccountants B.V. bestaat, naast de vier partners, uit office-manager Edith Aalbersberg, IT-specialist Gerald Schaapman, opdrachtleiders Roberto Ramsahai, Martijn van Duivendijk en Trinette Wolswijk, associate accountants Volkert Renes en Mark van Kempen, uitvoerend medewerkers Rien Roosen, Simon Kok, Benjamin Bos, Mahmoud Talhaoui en Jessica Schinkel, alsmede compliance-adviseur Ed Suiker (zie hieronder).

Edith Aalbersberg

Martijn van Duivendijk

Mark van Kempen

Benjamin Bos

Ed Suiker

Gerald Schaapman

Trinette Wolswijk

Rien Roosen

Mahmoud Talhaoui

Roberto Ramsahai

Volkert Renes

Simon Kok

Jessica Schinkel